Hodinový Manžel Praha

Elektroinstalace | HodinovyManzelPraha.eu

Elektroinstalace

V tomto okamžiku já osobně (pokud by se změnilo, pak Aktualizuji) již nemám platný Vyhlášku 50/1978 Sb., paragraf 6. Pokud by se měli provádět takové rekonstrukce a úpravy, které by toto oprávnění požadovali, bude provádět kolega, se kterým funguji na bázi „přátelské“ spolupráce. Požadavků na elektroinstalace je ale tolik, že zde bych vám skutečně musel předat přímo kontakt na kolegu. Jak píši, ty reakční časy jsou dlouhé… bohužel.  

Jak VŠ elektrotechnického zaměření a s historickou praxí „elektrikáře“ vám mohu nabídnout mnohé. Nejenom drobné elektro opravy jakými jsou výměna vypínačů, zásuvek, a výměny bytových rozvodnic. Podle vašeho projektu případně můžeme zapojit externího kolegu elektro projektanta. S kolegou provádíme realizace kabelových vedení a jejich oživení. Montáž, údržba i opravy na vašich elektrosítích a jejich následná revize.

Potřebná měření jsou prováděna profesionálními nebo přímo revizními měřícími přístroji.

Naším cílem je kvalitní servis v oblasti elektroinstalace, údržby a oprav elektroinstalací. Přijímáme objednávky na všechny typy elektrických prací, od menších oprav po bytové či domovní instalace, tedy včetně oprav a údržby domovních rozvodů.

Cílem je optimalizace vašich požadavků s realitou a finančními náklady.

 

Na webu pomáhá TomyS.cz