Hodinový Manžel Praha

Šikovné ruce i bystrá hlava

Pokud chcete přežít, jsou šikovné ruce a bystrá hlava základním předpokladem. Záměrné používám slovo „přežít“, je skutečně o přežití. Upřímně, v těchto časech, jsem se jako lidé dostali do pozice, kdy je proti nám vedena cílená likvidace.

Ale, jsme zde bohužel pro PRÁCI. To není NIC špatného. Naopak. Ale nejen prací by měl člověk být živ. Ale aspoň trochu si života i užít. A za život, aspoň tedy já, z pohledu obyčejného člověka, nepovažuji jednu, možná dvě jakési „dovolené“, na které se spoří po zbytek roku. A dnes pro mnohé, se stáva i ta jedna dovolená obtížněji dostupná či vůbec dostupná. Toto je však úvaha konceptuální.

Šikovné ruce i bystrá hlava

Šikovné ruce i bystrá hlava

Ale i z této konceptuální úvahy  se pro mě osobně stala otázka osobního přežití. Nutnost minimálné základní orientace a jejich provedení do praxe při neustálem zapojení logického myšlení a selského rozumu je pro MĚ alfa omega. Tedy šikovné ruce i bystrá hlava. I při širším záběru problematik u nemusí jít leckde do velké hloubky. Poptejte  svůj problém a jeho řešení. Těším se.

© Hodinový manžel Praha
Na webu pomáhá TomyS.cz